Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

No Cure No Pay

Voor alle types en merken toegangspoorten en garagepoorten

Storingen die vaak voorkomen bij garagepoorten

Een krakend of piepend geluid heeft te maken met het drooglopen van de looprollen. Smeer de looprollen om het probleem te verhelpen. Zorg ervoor dat de looprollen alleen gesmeerd worden indien de garagepoort niet op de stroomvoorziening is aangesloten en zorg ervoor dat niemand de stroomvoorziening kan inschakelen terwijl de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Er is hoogstwaarschijnlijk een storing in de stroomvoorziening. Schakel de stroomvoorziening onmiddellijk uit en meld je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om bij problemen met de stroomvoorziening niet zelf de poort te maken maar dit enkel door een erkende professional te laten verhelpen, om schade en letsel te voorkomen.

Waarschijnlijk is de kabeltrommel of -lager verdraaid. Omdat er grote spanningen op de kabels staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de poort en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende vakman, om schade en letsel te voorkomen. Let op: eigenhandig de poort maken kan schade opleveren aan jezelf en/of de poort.

De veerspanning is niet juist of de veren zijn gebroken. Omdat er grote spanningen op de veren staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de poort en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende professional, om schade en letsel te voorkomen.

Een garagepoort die niet meer sluit kan het gevolg zijn van veel verschillende soorten storingen. We raden je aan om niet zelf op zoek te gaan naar het probleem, daar dit veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen. We raden je aan om meteen contact met ons op te nemen zodat we de garagepoort die niet meer sluit kunnen repareren. Indien je garagepoort stuk is kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij de techniekers van ROMASS terecht.

Indien de afstandsbediening van de garagepoort niet meer werkt is het raadzaam om deze te vervangen. Tegenwoordig zijn afstandsbedieningen van garagepoorten niet meer zo duur en is het vaak gunstiger om de afstandsbediening te laten vervangen, dan om deze te laten repareren. Het is erg belangrijk om de juiste afstandsbediening te selecteren, omdat niet alle afstandsbedieningen voor garagepoorten universeel werken.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Poort maken

Poort stuk? Schakel dan een ervaren technieker in voor een herstelling

Problemen met je defecte garagepoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op. We herstellen garagepoorten van o.a. Nice, Crawford en Novoferm. Of het nu gaat om een Crawford of Novoferm storing, voor ROMASS is dit geen enkel probleem.