Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

No Cure No Pay

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

Preventief garagepoort onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte poort te staan. Om de betrouwbaarheid van je garagepoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren aan je garagepoort. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure herstellingen voorkomen.

Onze goed opgeleide onderhoudsprofessionals kunnen alle typen garagepoorten van alle merken preventief onderhouden en controleren.

De voordelen van een ROMASS onderhoudsservice

Je verlengt de levensduur van je garagepoort.
Je vergroot de betrouwbaarheid van je poort en verkleint zo de kans op storingen.
Je hebt meer inzicht in de kosten.

Welke poorten kan ROMASS onderhouden?

ROMASS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar om herstellingen/reparaties uit te voeren aan alle merken garagepoorten, industriepoorten en bijbehorende elektrische aandrijvingen en accessoires van alle merken. Daarnaast plegen we ook onderhoud aan de volgende poorten:

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Poort maken

Een technieker nodig voor preventief onderhoud?

Problemen met je garagepoort, sectionaalpoort of kantelpoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.