Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken industriepoorten

Storingen die vaak voorkomen bij industriepoorten

Een krakend of piepend geluid heeft te maken met het drooglopen van de looprollen. Smeer de looprollen om het probleem te verhelpen. Zorg ervoor dat de looprollen alleen gesmeerd worden indien de industriepoort niet op de stroomvoorziening is aangesloten en zorg ervoor dat niemand de stroomvoorziening kan inschakelen terwijl de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Er is hoogstwaarschijnlijk een storing in de stroomvoorziening. Schakel de stroomvoorziening onmiddellijk uit en meld je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de stroomvoorziening alleen door een erkende professional te laten uitvoeren, om schade en letsel te voorkomen.

Waarschijnlijk is de kabeltrommel of lager verdraaid. Omdat er grote spanningen op de kabels staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de industriepoort en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende vakman, om schade en letsel te voorkomen.

De veerspanning is niet juist of de veren zijn gebroken. Omdat er grote spanningen op de veren staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de industriepoort en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende professional, om schade en letsel te voorkomen.

Een industriepoort die niet meer sluit kan het gevolg zijn van veel verschillende soorten storingen. We raden je aan om niet zelf op zoek te gaan naar het probleem, daar dit veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen. We raden je aan om meteen contact met ons op te nemen zodat we de industriepoort die niet meer sluit kunnen repareren.

Indien de afstandsbediening van de industriepoort niet meer werkt is het raadzaam om deze te vervangen. Tegenwoordig zijn afstandsbedieningen van industriepoorten niet meer zo duur en is het vaak gunstiger om de afstandsbediening te laten vervangen, dan om deze te laten repareren. Het is erg belangrijk om de juiste afstandsbediening te selecteren, omdat niet alle afstandsbedieningen voor industriepoorten universeel werken.

Wil je een professionele technieker je storing laten oplossen?