Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay

 24/7 herstelling melden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen poorten

Uw garagepoort veer vervangen?

Veren zijn essentieel voor de werking van een garagepoort. Werken de veren niet naar behoren? Dan kunnen zowel de motor als de kabels onder extra druk en gewicht komen te staan wat tot extra slijtage leidt. Het is daarom enorm belangrijk om hier op tijd bij te zijn en deze te vervangen wanneer de veren slechter beginnen te presteren. Zijn uw veren gesprongen of gebroken? Dan kunt u uw garagepoort niet meer gebruiken. Het is dan erg belangrijk dat u de deur niet forceert om te voorkomen dat u het probleem erger maakt of uzelf in gevaar brengt.

Hoe gaan we te werk?

Alle ROMASS torsieveren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort waarbij de veer vervangen wordt. Hierdoor kunnen we een perfecte uitbalancering en veiligheid garanderen voor elke garagepoort. Dit doen we helemaal zelf in ons eigen productiecentrum. Wanneer uw veren vervangen moeten worden zal er eerst een technieker ter plaatse komen om de juiste afmetingen en specificaties op te nemen. Dit wordt dan in productie genomen. Vervolgens zal de technieker terug komen om deze te plaatsen. Wanneer uw poort wegens de kapotte veer open staat zal de technieker deze tijdens het eerste bezoek sluiten voor uw veiligheid en afsluiting van uw woning.

Sinds onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in verentechnieken van garagepoorten. Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kan elke veer worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze te allen tijde past op elk type garagepoort van elk merk. Sinds 1999 wordt elke veer kogelgestraald om de levensduur tot wel 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze veren te garanderen worden alle veren in ons eigen productiecentrum in België geproduceerd.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Automatische poorten maken

Een technieker nodig om je veer te vervangen?

Problemen met de veer van je garagepoort of rolluik? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op. Vraag snel een afspraak aan of bel ons eerst voor meer informatie