Garagepoort veer vervangen

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in torsieverentechniek voor garagepoorten en om vervolgens de veer bij een garagepoort vervangen. Sinds 1999 wordt elke veer kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze torsieverenproducten te garanderen worden alle ROMASS torsieveren geproduceerd in België.

Garagepoort veer vervangen, precies op maat

Alle ROMASS torsieveren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort waarbij de veer vervangen. Door geen standaard torsieveren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagepoort waarvan de veer worden vervangen door ROMASS.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kan elke veer worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden past op elk type garagepoort van elk merk. Onze techniekers kunnen hierdoor bij elke garagepoort de veer vervangen.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Elke garagepoort veer op maat zijn binnen maximaal zes werkdagen gereed voor onze techniekers om ze bij jouw garagepoort te vervangen. Als je de garagepoort snel weer nodig hebt kunnen we de veer indien nodig ook binnen het uur voor je vervangen bij je garagepoort. Wij laten je nooit wachten op een veer die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen.