Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

No Cure No Pay

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

​Zo snel mogelijk weer verder

ROMASS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou klaar om je zo weinig mogelijk overlast te laten ondervinden van een storing. De techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken poorten herstellen door heel België.

1

Aanmelden

Wanneer je een defect aan je garagepoort hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen voor jouw probleem. Je kunt ook je storing telefonisch aanmelden.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief afspraaknummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

Veel voorkomende interventies

Deze klanten schakelden ons eerder in om hun storing op te lossen

Volgens afspraak

★★★★☆
Werken netjes volgens afspraak en je word een half uurtje van te voren gebeld als ze onderweg zijn
- Ron V/D Berg

Tevreden

★★★★☆
Heel tevreden van de vlugge herstelling en tevreden van de technieker
- Eddi Pickaert

Ultrasnelle service en klantvriendelijk

★★★★★
's avonds om 23 uur een mail verstuurd, de volgende morgen om 7 uur telefoon ontvangen dat de herstelling in de namiddag zou doorgaan en om 17.00 uur was de sectionale poort volledig hersteld. De monteurs zijn bekwame vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn en zo in één uur de trekkabels vervingen en de poort terug volledig monteerden. Tevens vriendelijke mannen.
- Cleynhens Ghislain

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

rolluik herstelling

Een technieker nodig voor een herstelling?

Problemen met je garagepoort of sectionaalpoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.