Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

No Cure No Pay

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

Afstandsbediening garagepoort defect

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in het vervangen van afstandsbedieningen bij garagepoorten van alle merken en types. We kunnen de afstandsbedieningen vervangen van zowel sectionaalpoorten, rolpoorten, kantelpoorten als industriepoorten. We werken met originele handzenders en met de door ons zelf ontwikkelde universele afstandsbedieningen. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waaronder ook afstandsbedieningen. Zo kan je weer snel de garagepoort bedienen door middel van een handzender. Onze techniekers stellen de handzender ter plaatse voor je in.

Afstandsbediening voor alle merken garagepoorten

Poort maken
Sectionaalpoort maken
Veren voor kantelpoorten
Rolluiken herstellen
Novoferm garagedeur storing
Sectionaalpoort maken
Kantelpoort maken
Poort maken
Poorten maken
Poort maken
Rolluik defect

Universele afstandsbedieningen voor garagepoorten

Voor merken garagepoorten waar we een originele handzender meer voorhanden hebben ontwikkelden we zelf twee varianten universele handzenders welke geschikt zijn om vele merken te vervangen. Onze universele handzenders zijn in staat om van de meeste bestaande handzenders op een frequentie van 433MHz de code te kopiëren.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Onze techniekers zijn de absolute specialisten in het verhelpen van problemen met defecte afstandsbedieningen van garagepoorten. Als je de garagepoort snel weer nodig hebt kunnen we snel bij je zijn om de afstandsbediening te vervangen. Wij laten je nooit wachten op een afstandsbediening die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van verschillende afstandsbedieningen van alle merken. Deze worden ter plaatse ingesteld door onze technieker, zodat je ze snel in gebruik kan nemen.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

rolluik herstelling

Een technieker nodig om uw deurblad te vervangen?

Wilt u graag de afstandsbediening van uw sectionaalpoort vervangen? Vraag snel en makkelijk een afspraak aan via de website of bel ons eerst op voor meer informatie