Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

No Cure No Pay

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken toegangspoorten

Toegangspoort herstellen

Wil je je toegangspoort maken? De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken toegangspoorten maken. Onze techniekers zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. We zijn werkzaam in heel België en zijn al 20 jaar vakspecialist in het herstellen van elektrische toegangspoorten.

Erkend reparateur van onder andere

Toegangspoort maken
Rolluik herstellen
Elektrisch rolluiken maken

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

1

Online afspraak maken

Wanneer je een herstelling aan je toegangspoort nodig hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen om je toegangspoort te maken.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen om je toegangspoort te maken. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Reparatie toegangspoort

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Perfecte service

★★★★★
De motor van het hek bleek niet meer te repareren, maar de monteur had een vervangende motor bij en kon deze meteen plaatsen. Dat was heel fijn.
- Inge

Probleem hekwerk snel opgelost

★★★★★
Geen opmerkingen
- Sam

Reparatie elektrische toegangspoort

★★★★★
Snelle reparatie aan het elektrische toegangshek, was wel wat prijzig maar de service was dan ook wel goed
- Jonas

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Automatische poorten maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Problemen met je toegangspoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.