Rolluiken herstellen

Op zoek naar een bedrijf om elektrische rolluiken te herstellen? De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken garagerolluiken en elektrische rolluiken herstellen. Onze techniekers zijn 24/7 bereikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. We zijn werkzaam in heel België en zijn al 20 jaar vakspecialist in rolluiken herstellen. Wanneer de techniekers een kapot rolluik maken zal de technieker altijd aangeven wat je zelf kan doen om interventies te voorkomen. ROMASS kan alle defecten aan alle types en merken rolluiken maken. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken, waardoor de meeste problemen direct ter plaatse worden opgelost.

Erkend reparateur van onder andere

Rolluiken herstellen
rolluik herstellen
Rolluik maken

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

1

Online afspraak maken

Wanneer je rolluik kapot is kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen. De technieker zal je kapotte rolluik herstellen.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen voor een rolluik herstelling. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Rolluiken herstellen

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om het probleem te verhelpen en je rolluik te maken. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Tevreden over snelle service

5 5 1
Monteur was snel ter plaatse en heeft goede service verleend aan mijn rolluiken

Reparatie rolluik

5 5 1
Elektrisch rolluik gerepareerd

Monteur op tijd aanwezig

4 5 1
Elektrisch rolluik bij schuifpui was kapot, monteur was tijd aanwezig en heeft een goede reparatie uitgevoerd