Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay

 24/7 herstelling melden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen poorten

Schade aan je garagepoort?

Iemand is per ongeluk tegen de garagepoort gereden, je hebt een inbraakpoging gehad, extreme weersomstandigheden of een verouderde poort. Dit zijn allemaal redenen waarom je poort schade opgelopen kan hebben en er niet meer mooi uit ziet, niet functioneel is, verbogen is of niet goed af te sluiten is. In dit geval kun je er voor kiezen om een nieuw deurblad te laten plaatsen en dit te laten verhelpen.

Een nieuw deurblad bestellen

Wanneer je een deurblad wil vervangen zal er altijd eerst een technieker van ROMASS ter plaatse komen om de zaak op te nemen. Welke afmetingen heb je nodig? Welke paneeltypes moeten er komen? Wat is de gewenste structuur van de oppervlakte? Moet het deurblad in een bepaalde kleur gespoten worden? Wil je hier nog bepaalde accessoires in zoals ramen, een handgreep of een voettrapper? Dit zijn allemaal zaken die onze technieker uitvoerig met je zal bespreken zodat we een mooie eindresultaat kunnen garanderen. Wanneer we samen tot het gewenste eindproduct gekomen zijn gaan wij het deurblad op maat maken voor je zodat we deze snel weer kunnen komen plaatsen.

Om een mooi eindresultaat te kunnen garanderen hebben wij ervoor gekozen enkel nieuwe deurbladen te leveren en geen losse panelen. De kleur van panelen vervaagt door de jaren heen door onder andere zonlicht. Door enkel een paneel te vervangen krijgt u altijd een kleurverschil tussen de nieuwe panelen en de oude panelen ondanks dat de kleurcode hetzelfde is. Om er zeker van te zijn dat je geen spijt krijgt van het eindresultaat en de daarbij gemaakte kosten bieden we enkel gehele deurbladen aan. Alle deurbladen van ROMASS worden op maat gemaakt en gespoten in ons eigen productiecentrum in Nederland.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

rolluik herstelling

Een technieker nodig om uw deurblad te vervangen?

Wilt u graag het deurblad van uw sectionaalpoort vervangen? Vraag snel en makkelijk een afspraak aan via de website of bel ons eerst op voor meer informatie