Is je rolluik stuk?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken rolluiken

Elektrisch rolluik stuk

Is uw rolluik stuk en bent u op zoek naar een firma die het rolluik kan maken? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Onze professionele en erkende techniekers zijn getraind om alle types en merken rolluiken te herstellen. Of het nu gaat om lamellen uit de rails of een defecte motor. Onze techniekers lossen het voor u op. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan te melden. De meeste storingen worden binnen 2 uur opgelost. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België en zijn al 20 jaar vakspecialist in het herstellen en onderhouden van rolluiken. U ontvangt tips om in de toekomst de kans op een interventie te verkleinen. ROMASS kan alle defecten aan alle types en merken rolluiken herstellen.

Erkend reparateur van onder andere

Rolluiken herstellen
Rolluik herstelling
Rolluik herstellen

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

1

Online afspraak maken

Wanneer je rolluik kapot is kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen. De technieker zal de elektrische rolluiken maken.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Rolluik herstellen

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om het probleem te verhelpen en je rolluik  herstellen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Tevreden over snelle service

★★★★★
Monteur was snel ter plaatse en heeft goede service verleend aan mijn rolluiken
- Chris

Monteur op tijd aanwezig

★★★★☆
Elektrisch rolluik bij schuifpui was kapot, monteur was tijd aanwezig en heeft een goede reparatie uitgevoerd
- Stefan

Reparatie rolluik

★★★★★
Elektrisch rolluik gerepareerd
- Albert