Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken industriepoorten

Onderhouds- en keuringsverplichting voor industriepoorten

Sinds 2005 is het wettelijk verplicht om industriële garagepoorten en commerciële industriepoorten jaarlijks te laten onderhouden en te laten keuren, dit staat beschreven in norm EN 13241-1. Indien je een serviceovereenkomst afsluit bij ROMASS voorzien wij de keuring en dragen wij er zorg voor dat al je poorten steeds in topconditie zijn en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

De voordelen van een ROMASS serviceovereenkomst

1

Geen omkijken meer

Wij contacteren je tijdig als je industriepoorten weer gekeurd of onderhouden dienen te worden om een afspraak te maken op een datum die je goed uitkomt.

2

Keuringsrapport

Je ontvangt meteen na de keuring een digitaal keuringsrapport welke voldoet aan alle wettelijke eisen en je kunt indien gewenst de status van je deuren 24/7 online raadplegen.

3

Zo min mogelijk overlast

We zorgen er tijdens de keuring en tijdens het onderhoud voor dat jouw bedrijfsprocessen zo weinig mogelijk overlast ondervinden.

Wat maakt onze service zo goed?

ROMASS is betrokken en betrouwbaar. Onze servicemedewerkers denken mee in oplossingen en helpen je altijd zo snel mogelijk verder. We bieden merkonafhankelijke service en landelijke dekking, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Onze servicetechniekers zijn goed opgeleid en hebben veel reparatieonderdelen bij zich. Bij nood en schade zijn er directe leveringen mogelijk om de overlast van de storing zo klein mogelijk te maken.

1

Totaalservice

ROMASS onderhoud en verhelpt storingen aan alle types en merken industriepoorten, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in heel Nederland en België.

2

Servicecontracten

Onze uitgebreide servicecontracten zorgen ervoor dat je poorten in topconditie zijn en voldoen aan alle wettelijke normen.

3

Upgrades van poorten

Indien gewenst maken we een handbediende poort elektrisch, vervangen we de bestaande panelen voor beter isolerende panelen of andere aanpassingen.