Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken sectionale poorten

Veren sectionale poort vervangen door vakkundige techniekers

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in het maken en vervangen van sectionale poort veren voor elke type sectionale poort. Sinds 1999 worden al onze veren kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze veren te garanderen worden alle ROMASS torsieveren geproduceerd in België. Door het intensief gebruiken van een poort kan er slijtage aan de veren ontstaan. Indien de veer is gebroken, moet de complete veer worden vervangen. Onze techniekers staan voor je klaar om je verder te helpen.

Veren sectionale poort op maat

Alle ROMASS veren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende sectionale poort. Door geen standaard veren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke sectionale poort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type sectionale poort van elk merk. Onze techniekers kunnen hierdoor bij elke sectionale poort de veren vervangen.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Alle veren op maat zijn binnen maximaal zes werkdagen gereed voor onze techniekers om ze bij jou te vervangen. Als je de sectionale poort snel weer nodig hebt kunnen we de veren zo nodig ook binnen het uur voor je vervangen.  Wij laten je nooit wachten op een veer die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen. We begrijpen dat een defecte poort erg vervelend voor je is. Daarom staan we 24/7 voor je klaar om je te helpen om je sectionale poort weer optimaal te laten functioneren.

Poorten service

Veren van je sectionale poort gebroken?

Problemen met de veren van je sectionale poort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.