Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

No Cure No Pay

Voor alle types en merken toegangspoorten

Veren voor garagepoort kopen

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in veren voor een garagepoort en het vervangen van veren van elk type garagepoort. Sinds 1999 worden al onze veren kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze veren te garanderen worden alle ROMASS torsieveren geproduceerd in België. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We maken de veren snel voor u op maat, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw garagepoort.

Garagepoort veren op maat bestellen

Alle ROMASS veren voor een garagepoort worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort. Door geen standaard veren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagepoort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS. Of het nu gaat om een Novoferm poort of een Crawford poort. Voor ROMASS is dit geen probleem.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type garagepoort van elk merk. Onze techniekers kunnen hierdoor bij elke garagepoort de veren vervangen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we de veren van uw merk en type niet kunnen maken. We maken ook veren voor kantelpoorten voor onze klanten op maat.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Alle veren op maat zijn binnen maximaal zes werkdagen gereed voor onze techniekers om ze bij jou te vervangen. Als je de garagepoort snel weer nodig hebt kunnen we de veren zo nodig ook binnen het uur voor je vervangen. Wij laten je nooit wachten op een veer die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen. We begrijpen dat een kapotte garagepoort erg vervelend is. Daarom staan we 24/7 voor je klaar om jou te helpen. Onze techniekers zijn werkzaam in heel België, waardoor we altijd in de buurt zijn.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Automatische poorten maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Problemen met de veren van je garagepoort? Of heb je veren voor kantelpoorten nodig? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.