Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken toegangspoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je toegangspoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Toegangspoort maken door een vakkundige technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar de vakspecialist in een toegangspoort maken van elke soort en merk toegangspoort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type toegangspoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een toegangspoort te maken.

Welk merk en type toegangspoort maken de techniekers in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type toegangspoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad reserveonderdelen van alle merken en types poorten.  Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type toegangspoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een poort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte toegangspoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van toegangspoorten of met defecte loopwielen van poorten. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Door de ruime voorraad wordt bij 95% van de herstellingen aan een poort, deze direct ter plaatse opgelost.