Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers maken je sectionaalpoort direct voor jou!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken sectionaalpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je sectionaalpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Sectionaalpoort maken? Schakel een vakkundige technieker in!

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort sectionaalpoort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type sectionaalpoort. Of het nu gaat om een herstelling van een Novoferm poort in Antwerpen, Brugge, Leuven, Brasschaat of een andere stad. Voor onze techniekers is dit geen probleem. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een sectionaalpoort te maken, zodat je zo min mogelijk last hebt van een defecte poort.

Welk merk en type sectionaalpoort maken we?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type sectionaalpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken sectionaalpoorten, waardoor onze techniekers direct ter plaatse een poort kunnen herstellen. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type sectionaalpoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen aan een kapotte sectionaalpoort

Veel voorkomende problemen met een kapotte sectionaalpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen met een poort worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door slecht onderhoud aan de poort en door intensief gebruik. Onderdelen kunnen hierdoor gaat slijten, waardoor een poort niet goed meer kan functioneren.