Onderhoud schuifpoort door vakkundige techniekers

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het herstellen en onderhouden van een automatische garagepoort en schuifpoort in heel België. Daarnaast lossen wij niet alleen storingen op maar voeren we ook schuifpoort onderhoud uit aan alle merken en types poorten. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Onze techniekers lossen de meeste storingen direct ter plaatse voor je op.

Aan welke merken en typen poorten kunnen we onderhoud uitvoeren?

ROMASS heeft ruimte ervaring met het uitvoeren van een herstelling aan alle typen automatische poorten, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor de meeste problemen direct ter plaatse worden opgelost. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken en typen poorten, zodat je deze eventueel ook zelf kunt herstellen of kunt laten herstellen door een andere vakman. Onderdelen die niet op voorraad zijn worden zo snel mogelijk besteld en geleverd.

Veel voorkomende storingen die worden voorkomen door onderhoud aan een schuifpoort

Veel voorkomende problemen waaraan we een herstelling uitvoeren bij poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen worden veroorzaakt door slijtage van de onderdelen door slecht onderhoud en intensief gebruik. Om deze problemen te voorkomen adviseren wij om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de schuifpoort in topconditie blijft, waardoor de kans op problemen met de poort wordt verkleind.