Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken schuifpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je schuifpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Schuifpoort maken? Schakel een vakman in

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort schuifpoort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type schuifpoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een schuifpoort te maken. Onze techniekers zijn werkzaam in heel België en beschikken over de juiste kennis om jouw probleem op te lossen met je poort. Je kan weer snel gebruik maken van je poort.

Welk merken en typen schuifpoorten maken de monteurs van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type schuifpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken schuifpoorten. Indien wij een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo snel mogelijk. We leveren het bestelde onderdeel zo snel mogelijk en plaatsen het onderdeel, zodat je geen last meer hebt van een kapotte schuifpoort.

Veel voorkomende herstellingen van een schuifpoort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte schuifpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan wanneer een poort intensief wordt gebruikt of niet goed wordt onderhouden.

Poort maken

Een technieker nodig voor een schuifpoort herstelling?

Wil je jouw defecte schuifpoort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.