Defecte rolpoorten maken?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken rolpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je rolpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Rolpoort maken door een professionele technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in rolpoorten maken van alle types en merken die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type rolpoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers in heel België zijn we altijd in de buurt voor het herstellen van een poort. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om een storing aan te melden. Onze vakkundige techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze over een uitgebreide kennis beschikken van alle merken en types rolpoorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten worden ze jaarlijks bijgeschoold. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat we jouw type poort niet kunnen herstellen.

Welk merk en type rolpoort maken de techniekers van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type rolpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor ze bij een herstelling kapotte onderdelen direct kunnen vervangen. Daarnaast kunnen we ook reparatieonderdelen leveren die we niet op voorraad hebben. Indien gewenst sturen we een technieker naar je toe om de onderdelen te plaatsen. Wil je dit liever zelf doen? Geen probleem. Zodra we het onderdeel binnen hebben, sturen we deze naar je toe zodat je deze eventueel zelf kunt plaatsen of door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een rolpoort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een rolpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Veel problemen met een rolpoort worden veroorzaak door slijtage. Door het intensief gebruiken of het niet goed onderhouden van een poort kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat er problemen ontstaan met de poort, waardoor de poort niet goed meer kan functioneren.

Poort maken

Technieker inschakelen voor je rolpoort storing?

Wil je een defecte rolpoort maken maar lukt dit niet? Schakel een van onze vakkundige techniekers in. Ze lossen het probleem direct voor je op.