Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken sectionaalpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of reparatie aan je sectionaalpoort. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Heb je een storing of heb je schade aan je sectionaalpoort?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle merken en typen sectionaalpoorten. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Of je nu een Novoferm storing hebt of een storing aan uw Crawford sectionaalpoort. Voor onze ervaren techniekers is dit geen probleem

Welke merken en typen?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken sectionaalpoorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken sectionaalpoorten. De techniekers hebben een voorraad van reparatieonderdelen in hun servicebus waardoor de meeste problemen met een poort direct op locatie opgelost kunnen worden.

Veel voorkomende storingen aan sectionaalpoorten

Veel voorkomende problemen met sectionaalpoorten zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten.

Poort maken

Een technieker nodig voor een sectionaalpoort herstelling?

Problemen met de je automatische poort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.