Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Onze storingstechniekers van onze poorten service hebben vandaag nog tijd om je poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Poort laten maken door de poorten service van ROMASS?

Dan ben je opzoek naar ROMASS! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken en onderhouden van elke soort en merk poort die kapot is in heel België. Onze vakkundige en professionele techniekers kunnen elke merk en type poort herstellen. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers, waardoor we altijd een technieker bij je in de buurt hebben in heel België. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storing aan je poort. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat we jouw type poort niet kunnen maken.

Welk merk en type poort maakt onze poorten service in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De techniekers van onze poorten service beschikken over een uitgebreide voorraad van reserve onderdelen van alle merken en types poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen onze techniekers eventueel versleten of kapotte onderdelen direct ter plaatse vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct voor je besteld. Wanneer we het artikel binnen hebben, sturen we een technieker naar je toe om deze te plaatsen. Wil je het onderdeel zelf plaatsen? Geen probleem. We sturen het onderdeel naar je toe, zodat je deze zelf kunt plaatsen of door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen aan een kapotte poort

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden, zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen worden vaak veroorzaak door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren. Om ervoor te zorgen dat de er zo min mogelijk slijtage ontstaat, adviseren onze experts om jaarlijks poorten te laten onderhouden door een vakspecialist. Door jaarlijks onderhoud aan je poort verklein je de kans op een storing.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Automatische poorten maken

Een technieker nodig van onze poort service?

Wil je je poorten maken maar heb je geen idee hoe dit moet? Schakel ROMASS in. Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.