Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je kapotte poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Poort stuk en laten maken door een professionele technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort en merk poort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een poort te maken. Onze techniekers worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen van poorten.

Welk merk en type poort maken de techniekers in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De meeste problemen met een poort worden binnen 2 uur opgelost. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type poort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een poort die stuk is

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen met een poort worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door slecht onderhoud en intensief gebruikt.