Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers maken je poort direct!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Defecte poort maken door een professional

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist als het gaat om een poort maken in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van een storing. Door ons uitgebreide netwerk van servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een poort te maken in heel België. Of u nu een herstelling wilt aanmelden in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven of een andere stad in België. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze zijn gepositioneerd in heel België en zijn altijd in de buurt. Wilt u zelf een poort maken? Wij adviseren om een specialist in te schakelen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Welk merk en type poort maken onze techniekers?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze uitgebreide voorraad van onderdelen worden veel problemen binnen 2 uur ter plaatse opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen we deze voor je bestellen. Wanneer het onderdeel is geleverd, sturen we een technieker naar je toe om het onderdeel te plaatsen. We kunnen een onderdeel ook naar u toe sturen zodat je deze eventueel ook zelf kunt plaatse of door een andere vakman.

Veel voorkomende defecten aan een poort

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De beschreven problemen met een poort worden veelal veroorzaakt door slijtage van de onderdelen. Door intensief gebruik en slecht onderhoud van je poort kunnen onderdelen van een poort sneller gaan slijten. Om dit te voorkomen adviseren onze experts om jaarlijks poorten te laten onderhouden.

Poort maken

Poort maken door een vakkundige technieker?

Problemen met je automatische of handbediende garage-, of kantelpoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op. Ze kunnen alle merken en typen poorten maken.