Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Defecte poort maken? Schakel een vakkundige technieker in

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van een poort in heel België.  Onze erkende techniekers maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van een storing. Door ons uitgebreide netwerk van servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een poort te maken in heel België. Of u nu een herstelling wilt aanmelden in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven of een andere stad in België. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze zijn gepositioneerd in heel België en zijn altijd in de buurt.

Welk merk en type poort maken de techniekers van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze uitgebreide voorraad van onderdelen worden veel problemen binnen 2 uur ter plaatse opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen we deze voor je bestellen. Wanneer het onderdeel is geleverd, sturen we een technieker naar je toe om het onderdeel te plaatsen. We kunnen een onderdeel ook naar u toe sturen zodat je deze eventueel ook zelf kunt plaatse of door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen aan een defecte poort

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De beschreven problemen met een poort worden veelal veroorzaakt door slijtage van de onderdelen. Door intensief gebruik en slecht onderhoud van je poort kunnen onderdelen van een poort sneller gaan slijten. Om dit te voorkomen adviseren onze experts om jaarlijks poorten te laten onderhouden.