Onderhoudscontract rolpoort in Kortrijk afsluiten?

Dit zijn de voordelen:

 Je verlengt de levensduur van je rolpoort

 Je verkleint de kans op storingen

 Je hebt meer inzicht in de kosten van het onderhoud

Honderden klanten gingen je voor

Onderhoudscontract rolpoort Kortrijk

Ben je op zoek naar een monteur voor jaarlijks onderhoud aan jouw rolpoort? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je rolpoort wordt verlengd. De onderhoudstechnieker van ROMASS komen jaarlijks langs om de onderdelen van de rolpoort te onderhouden en indien nodig te vervangen. De prijs van een onderhoudscontract is exclusief onderdelen. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt functioneert jouw rolpoort weer optimaal.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een rolpoort in Kortrijk?

Poort maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een rolpoort in Kortrijk?

Poort maken

Preventief onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte poort te staan. Om de betrouwbaarheid van je rolpoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief je rolpoort te onderhouden. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure herstellingen voorkomen.

Met een onderhoudscontract van ROMASS komt er jaarlijks een goed opgeleide onderhoudsprofessional die alle types en merken rolpoorten onderhoud.

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers onderhouden je rolpoort in Kortrijk

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Voordelen

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je rolpoort wordt verlengd. De kans op een eventuele storing wordt verkleind en je krijgt een beter inzicht in de kosten voor het onderhoud aan je rolpoort.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken rolpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolpoorten en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Wil je jouw defecte rolluik of poort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.