Onderhoudscontract garagepoort in Geel afsluiten?

Dit zijn de voordelen:

 Je verlengt de levensduur van je garagepoort

 Je verkleint de kans op storingen

 Je hebt meer inzicht in de kosten van het onderhoud

Honderden klanten gingen je voor

Onderhoudscontract garagepoort Geel

Ben je op zoek naar een monteur voor jaarlijks onderhoud aan jouw garagepoort? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagepoort wordt verlengd. De onderhoudstechnieker van ROMASS komen jaarlijks langs om de onderdelen van de garagepoort te onderhouden en indien nodig te vervangen. De prijs van een onderhoudscontract is exclusief onderdelen. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt functioneert jouw garagepoort weer optimaal.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een garagepoort in Geel?

Rolluik kapot

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een garagepoort in Geel?

Rolluik maken

Preventief onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte poort te staan. Om de betrouwbaarheid van je garagepoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief je garagepoort te onderhouden. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure herstellingen voorkomen.

Met een onderhoudscontract van ROMASS komt er jaarlijks een goed opgeleide onderhoudsprofessional die alle types en merken garagepoorten onderhoud.

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers onderhouden je garagepoort in Geel

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je garagepoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Voordelen

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagepoort wordt verlengd. De kans op een eventuele storing wordt verkleind en je krijgt een beter inzicht in de kosten voor het onderhoud aan je garagepoort.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken garagepoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen garagepoorten en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Wil je jouw defecte rolluik of poort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.