ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Onderhoud rolpoort in Sint-Martens-Latem

Preventief onderhoud aan je rolpoort levert de volgende voordelen op:

 Je verlengt de levensduur van je rolpoort

 Je verkleint de kans op storingen

 Je hebt meer inzicht in de kosten van het onderhoud

Honderden klanten gingen je voor

Onderhoud rolpoort Sint-Martens-Latem

Ben je op zoek naar een technieker voor een onderhoudsbeurt aan jouw rolpoort? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je rolpoort wordt verlengd. Bij een onderhoudsbeurt komt er een onderhoudstechnieker van ROMASS langs om de onderdelen van de rolpoort na de kijken en te onderhouden. Indien nodig wordt er bij slijtage van een onderdeel, dit onderdeel vervangen. De prijs van een onderhoudsbeurt is exclusief onderdelen. Na de preventieve onderhoudsbeurt functioneert jouw rolpoort weer optimaal.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een rolpoort in Sint-Martens-Latem?

Poorten maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een rolpoort in Sint-Martens-Latem?

Poort maken

Preventief onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte poort te staan. Om de betrouwbaarheid van je rolpoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief je rolpoort te onderhouden. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure herstellingen voorkomen.

De onderhoudstechniekers van ROMASS hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van alle types en merken rolpoorten.

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers onderhouden je rolpoort in Sint-Martens-Latem

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Voordelen

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je rolpoort wordt verlengd. De kans op een eventuele storing wordt verkleind en je krijgt een beter inzicht in de kosten voor het onderhoud aan je rolpoort.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken rolpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolpoorten en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Wil je jouw defecte rolluik of poort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.