Onderhoud garagepoort in Merelbeke

Preventief onderhoud aan je garagepoort levert de volgende voordelen op:

 Je verlengt de levensduur van je garagepoort

 Je verkleint de kans op storingen

 Je hebt meer inzicht in de kosten van het onderhoud

Honderden klanten gingen je voor

Onderhoud garagepoort Merelbeke

Ben je op zoek naar een technieker voor een onderhoudsbeurt aan jouw garagepoort? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagepoort wordt verlengd. Bij een onderhoudsbeurt komt er een onderhoudstechnieker van ROMASS langs om de onderdelen van de garagepoort na de kijken en te onderhouden. Indien nodig wordt er bij slijtage van een onderdeel, dit onderdeel vervangen. De prijs van een onderhoudsbeurt is exclusief onderdelen. Na de preventieve onderhoudsbeurt functioneert jouw garagepoort weer optimaal.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een garagepoort in Merelbeke?

Poorten maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor onderhoud aan een garagepoort in Merelbeke?

Poort maken

Preventief onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte poort te staan. Om de betrouwbaarheid van je garagepoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief je garagepoort te onderhouden. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure herstellingen voorkomen.

De onderhoudstechniekers van ROMASS hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van alle types en merken garagepoorten.

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers onderhouden je garagepoort in Merelbeke

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je garagepoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Voordelen

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagepoort wordt verlengd. De kans op een eventuele storing wordt verkleind en je krijgt een beter inzicht in de kosten voor het onderhoud aan je garagepoort.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken garagepoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen garagepoorten en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Wil je jouw defecte rolluik of poort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.