Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je kantelpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Kantelpoort maken door een professionele technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist kantelpoorten maken van alle types en merken die kapot zijn in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type kantelpoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een kantelpoort te maken.

Welk merk en type kantelpoort maken in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type kantelpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type kantelpoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een kantelpoort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte kantelpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten.