Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken kantelpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je kantelpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Kantelpoort maken door een professionele technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist kantelpoorten maken van alle types en merken die kapot zijn in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type kantelpoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een kantelpoort te maken. Onze techniekers zijn in het bezit van een servicebus met reparatieonderdelen. Defecte onderdelen kunnen direct vervangen worden, waardoor 95% van de herstellingen direct opgelost kunnen worden.

Welk merk en type kantelpoort maken in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type kantelpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type kantelpoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman. Indien er onderdelen op maat gemaakt moeten worden, wordt dit uitgevoerd in ons eigen productiecentrum. Bijvoorbeeld panelen of veren voor een kantelpoort.

Veel voorkomende herstellingen van een kantelpoort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte kantelpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De techniekers beschikken over universele onderdelen en originele merk onderdelen waaruit de klant kan kiezen. Na afloop van de herstelling geeft de technieker nog een aantal tips om in de toekomst problemen met een kantelpoort te voorkomen.

Poort maken

Een technieker inschakelen voor uw storing?

Problemen om je kantelpoort te maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.