Technieker nodig voor een sectionaalpoort herstelling?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken sectionaalpoorten

Onze servicetechniekers hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je herstelling of reparatie aan je sectionale poort. Bel ons of meld je herstelling online aan om een afspraak te maken.

Heb je een herstelling of reparatie nodig aan je sectionale poort?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het herstellen en repareren van alle merken en typen sectionale poorten. We lossen herstellingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. De techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken poorten herstellen. Ze beschikken over de juiste kennis om problemen met poorten snel op te lossen. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Welke merken en typen?

ROMASS heeft ruime ervaring met het herstellen van alle merken sectionale poorten en garagepoorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. De techniekers van ROMASS beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten waardoor de meeste problemen direct ter plaatse kunnen worden opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen we deze voor je bestellen. Wanneer we het onderdeel binnen hebben, komt er een technieker langs om het onderdeel te plaatsen. Je kan weer snel gebruik maken van je poort.

Veel voorkomende storingen aan sectionale poorten

Veel voorkomende problemen met sectionale poorten zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten. De meeste problemen met een sectionale poort worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door slecht onderhoud of intensief gebruik. Wil je je poorten herstellen? Maak dan nog snel online een afspraak.

Poort maken

Een technieker nodig voor een garagepoorten herstelling?

Is je poort stuk? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.