Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

No Cure No Pay

Voor alle types en merken toegangspoorten

Onze servicetechniekers hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je herstelling of reparatie aan je elektrische poort. Bel ons of meld je herstelling online aan om een afspraak te maken.

Heb je een herstelling of een reparatie nodig aan je elektrische poort?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het herstellen en repareren van alle merken en typen elektrische poorten. We lossen herstellingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers  zijn wij werkzaam in heel België. Onze techniekers hebben uitgebreide kennis van de verschillende soorten automatische poorten. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen van poorten.

Welke merken en typen poorten kunnen de techniekers van ROMASS maken?

ROMASS heeft ruime ervaring met het herstellen van alle merken elektrische poorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Heeft bijvoorbeeld je Novoferm garagepoort een storing? Dan maakt het niet uit welk type het is, de techniekers van ROMASS lossen het gegarandeerd op. Onze techniekers beschikken over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen, waardoor de meeste automatische poort herstellingen direct ter plaatse opgelost kunnen worden. Indien wij een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld door onze technieker. Wanneer het missende onderdeel geleverd is, komen we bij je langs om deze te plaatsen.

Veel voorkomende storingen aan elektrische poorten

Veel voorkomende problemen met elektrische poorten zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de motorisatie van garagepoorten. De meeste problemen met een elektrische poort worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door intensief gebruik van de poorten of het niet goed onderhouden van een poort.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

rolluik herstelling

Een technieker nodig voor een herstelling?

Problemen met je elektrische poort? Of heeft uw poort een storing? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.