Garagepoort reparatie Ukkel

Ben je op zoek naar een monteur voor een garagepoort in Ukkel? Voor een reparatie in Ukkel kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de garagepoort niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie. De ROMASS technieker zijn professioneel opgeleid om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk poort.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een garagepoort in Ukkel?

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagedeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn garagedeur. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagedeur werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je garagepoort in Ukkel

Herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je garagepoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Snel ter plaatse

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een garagepoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken garagepoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen garagepoorten en technieken.