Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Torsieveren voor garagepoort vervangen in heel België

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in torsieverentechniek voor garagepoorten en het vervangen van veren van alle type garagepoort. Sinds 1999 worden al onze veren kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze torsieverenproducten te garanderen worden alle ROMASS torsieveren geproduceerd in België. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen bij problemen met je torsieveren.

Torsieveren garagepoort op maat

Alle ROMASS torsieveren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort. Door geen standaard torsieveren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagepoort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS. Daarnaast zorgen uitgebalanceerde veren ervoor dat je poort weer optimaal functioneert. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je poort.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type garagepoort van elk merk. Onze techniekers kunnen hierdoor bij elke garagepoort de veren vervangen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we jouw garagepoort niet kunnen herstellen.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Alle veren voor een garagepoort op maat zijn binnen maximaal zes werkdagen gereed voor onze techniekers om ze bij jou te vervangen. Als je de garagepoort snel weer nodig hebt kunnen we de veren zo nodig ook binnen het uur voor je vervangen. We begrijpen dat een kapotte garagepoort erg vervelend is. Daarom laten wij je nooit wachten op een veer die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen. Dankzij ons uitgebreid netwerk van techniekers staan we in heel België snel op locatie.