Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je garagepoort of kantelpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Kantelpoort of garagepoort maken door vakkundige technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in een kantelpoort of garagepoort maken van alle merken en types die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type garagepoort. Of het nu gaat om een herstelling in Antwerpen, Brugge, Leuven, Gent of een andere stad. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze beschikken over de juiste kennis en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen van garagepoorten. De meeste garagepoorten worden binnen 2 uur hersteld. Je kan de poorten weer snel in gebruiken.

Welk merk en type garagepoort maken de techniekers van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type garagepoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken poorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagepoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een garagepoort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte garagepoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De meeste problemen worden veroorzaakt door slijtage van de onderdelen. Door intensief gebruik van de deur of slecht onderhoud, kunnen onderdelen gaat slijten. Hierdoor kan een deur niet goed meer functioneren en kunnen er problemen ontstaan.

Poort maken

Poorten maken door een ervaren technieker?

Defecte garagepoort maken? Een van onze vakkundige techniekers staat voor je klaar om het probleem voor je op te lossen.