Is je garagepoort kapot?

Indien je garagepoort kapot is ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in automatische garagepoorten herstellen van alle merken en types garagepoorten die kapot zijn in heel België. Onze erkende techniekers herstellen elk merk en type garagepoort die kapot is. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Wij begrijpen dat een kapotte garagepoort erg vervelend is. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een herstelling aan je garagepoort uit te voeren. Bij 95% van de herstellingen worden de problemen direct ter plaatse opgelost door een technieker van ROMASS.

Welk merk type garagepoort die kapot is maken we in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van elke type garagepoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagepoort welke kapot is, zodat je deze eventueel ook zelf kunt herstellen of kunt laten herstellen door een andere vakman. De techniekers hebben van diverse merken reserve onderdelen in hun servicebus waardoor ze bij herstellingen snel kunnen schakelen. Hierdoor worden veel problemen direct ter plaatse opgelost door onze servicetechniekers.

Veel voorkomende herstellingen indien je automatische garagepoort defect is

Veel voorkomende problemen met een kapotte garagepoort welke hersteld dient te worden zijn problemen met de veren van een poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De problemen met een garagepoort worden vaak veroorzaakt door intensief gebruik. Intensief gebruik van een garagepoort zorgt ervoor dat er slijtage kan ontstaan aan de verschillende onderdelen. De slijtage zorgt ervoor dat een poort niet goed meer kan functioneren.