ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Is je garagedeur kapot en heb je een technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 herstelling melden

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

No Cure No Pay

Garagepoort kapot? Schakel een ervaren technieker in

Wanneer je automatische garagepoort kapot is ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in automatische garagepoorten herstellen van alle merken en types garagepoorten die kapot zijn in heel België. Onze erkende techniekers herstellen elk merk en type garagedeur die kapot is. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Wij begrijpen dat een kapotte garagepoort erg vervelend is. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een herstelling aan je garagepoort uit te voeren. Bij 95% van de herstellingen worden de problemen direct ter plaatse opgelost door een technieker van ROMASS.

Welk merken types garagepoorten maken we in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van elke type garagepoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagepoort welke kapot is, zodat je deze eventueel ook zelf kunt herstellen of kunt laten herstellen door een andere vakman. De techniekers hebben van diverse merken reserve onderdelen in hun servicebus waardoor ze bij herstellingen snel kunnen schakelen. Hierdoor worden veel problemen direct ter plaatse opgelost door onze servicetechniekers.

Veel voorkomende herstellingen indien je automatische garagepoort defect is

Veel voorkomende problemen met een kapotte garagepoort welke hersteld dient te worden zijn problemen met de veren van een poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. De problemen met een garagepoort worden vaak veroorzaakt door intensief gebruik. Intensief gebruik van een garagepoort zorgt ervoor dat er slijtage kan ontstaan aan de verschillende onderdelen. De slijtage zorgt ervoor dat een poort niet goed meer kan functioneren.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Poorten service

Is je garagedeur kapot en wil je daarvoor een technieker inschakelen? 

Is je sectionaalpoort of garagepoort kapot? Laat een van onze ervaren techniekers je garagepoorten herstellen.