Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige garagepoort herstellers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

Onze garagepoort hersteller heeft vandaag nog tijd om je te helpen met je defecte garagepoort. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Op zoek naar een ervaren garagepoort hersteller in België?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! Onze garagepoort hersteller is al 20 jaar een vakspecialist in het herstellen van elke soort garagepoort in heel België. Onze erkende hersteller kan elk merk en type garagepoort repareren. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing.

Welke garagepoorten kan onze hersteller repareren?

De garagepoort hersteller van ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van elke type poort die kapot is, zoals sectionaalpoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagepoort welke kapot is, zodat je deze eventueel ook zelf kunt herstellen.

Veel voorkomende problemen die onze hersteller oplost

Veel voorkomende problemen met een defecte garagepoort welke onze hersteller dagelijks oplost zijn onder andere roblemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan de garagepoorten hersteller van ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten.