Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay

 24/7 herstelling melden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken poorten

Zoek je een technieker voor herstellingen aan Crawford poorten?

De ROMASS Crawford hersteldienst is al 20 jaar een vakspecialist in het uitvoeren van een herstellingen aan alle typen Crawford poorten. We voeren elke herstelling altijd zo snel mogelijk uit, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing en zo snel mogelijk terug kunt genieten van het comfort van je garagepoort. Onze hersteldienst staat 24/7 voor je klaar om je Crawford poort te herstellen.

Welke typen Crawford poorten herstellen jullie?

Onze erkende techniekers hebben ruime ervaring in het herstellen van alle typen Crawford poorten, zoals alle sectionaalpoorten voor residentieel gebruik, maar ook industriepoorten. Ze zijn ook ervaren in het oplossen van problemen met bijbehorende automatisaties en accessoires en maken altijd gebruik van originele onderdelen. De techniekers van onze Crawford garagepoorten hersteldienst hebben een ruime voorraad van onderdelen in de servicebus, waardoor 95% van de herstellingen direct ter plaatse opgelost kan worden.

Veel voorkomende storingen aan poorten

Veel voorkomende problemen met kantelpoorten zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen, gebroken staalkabels en veren komen regelmatig voor. Daarnaast kan de Crawford garagepoorten hersteldienst van ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten. Om de kans op een storing te verkleinen adviseren we Crawford poorten onderhoud uit te laten voeren. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de poorten wordt verlengd.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Poorten onderhoud

Een technieker nodig van onze Crawford hersteldienst?

Problemen met je crawford poorten? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.