Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Zoek je een technieker voor herstellingen aan Crawford poorten?

ROMASS is al 20 jaar een vakspecialist in het uitvoeren van een herstellingen aan alle typen Crawford poorten. We voeren elke herstelling altijd zo snel mogelijk uit, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing en zo snel mogelijk terug kunt genieten van het comfort van je garagepoort. Onze hersteldienst staat 24/7 voor je klaar om je Crawford poort te herstellen.

Welke typen Crawford poorten herstellen jullie?

Onze erkende techniekers hebben ruime ervaring in het herstellen van alle typen Crawford poorten, zoals alle sectionaalpoorten voor residentieel gebruik, maar ook industriepoorten. Ze zijn ook ervaren in het oplossen van problemen met bijbehorende automatisaties en accessoires en maken altijd gebruik van originele onderdelen. De techniekers van onze Crawford garagepoorten hersteldienst hebben een ruime voorraad van onderdelen in de servicebus, waardoor 95% van de herstellingen direct ter plaatse opgelost kan worden.

Veel voorkomende storingen aan poorten

Veel voorkomende problemen met kantelpoorten zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen, gebroken staalkabels en veren komen regelmatig voor. Daarnaast kan de Crawford garagepoorten hersteldienst van ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten. Om de kans op een storing te verkleinen adviseren we Crawford poorten onderhoud uit te laten voeren. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de poorten wordt verlengd.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Problemen met je crawford poorten? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.