Technieker nodig?

 

Onze professionele techniekers lossen je rolluik storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 No Cure No Pay

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolluiken

het duurt maar één minuut

Uw defecte rolluik herstellen

Elektrische rolluiken zijn een handige en veilige aanwinst voor elk huis of bedrijf. Rolluiken houden inbrekers en de warmte buiten, dienen als zonwering en hebben een verduisterend effect wat uw slaap verbeterd. Als u problemen ondervindt met uw elektrische rolluik(en) of is uw rolluik kapot? Geen paniek! Er zijn verschillende eenvoudige herstellingen die u kunt proberen. Komt u er niet aan uit? ROMASS staat altijd voor u klaar om uw rolluik(en) zo snel mogelijk te herstellen.

Tips om uw rolluiken te herstellen

Het rolluik beweegt helemaal niet

Als uw rolluik helemaal niet beweegt, is het eerste wat u moet controleren de stroombron. Controleer of de stroomschakelaar is ingeschakeld en of de zekering niet is doorgeslagen. Als de stroombron in orde is, controleer dan de batterijen van de afstandsbediening en vervang deze indien nodig.

Hoort u de motor een zwak geluid maken en beweegt het rolluik niet? Dan is waarschijnlijk de motor kapot. Als het rolluik alleen open gaat als u deze ondersteund is de motor verzwakt en dient deze te worden vervangen.

Als de motor een goed geluid maakt en met hulp het rolluik ook niet beweegt zijn waarschijnlijk de ophangveren afgebroken. Deze dienen dan vervangen te worden.

Het rolluik staat niet waterpas of loopt schuin

Als uw rolluik niet waterpas staat, kan dit te wijten zijn aan een verkeerd uitgelijnde of beschadigde rails. Controleer de rails op zichtbare schade of obstakels en stel ze zo nodig bij. Als de rails beschadigd zijn, moeten ze misschien worden vervangen.

Kosten rolluik herstellen

Rolluiken zijn duurzaam en kunnen tegen stootje. Toch is het niet te voorkomen dat uw rolluik kapot gaat. Een simpele herstelling is soms gemakkelijk zelf te doen. Bij complexere problemen kan ROMASS u altijd snel en goed verder helpen. Onze professionele techniekers kunnen snel ter plaatse zijn. De kosten van een storing variëren erg afhankelijk van het type rolluik en de grootte. De ophangveren kosten meestal € 10 tot € 20 per stuk. Als de motor vervangen moet worden is het vaak € 200 tot € 400. Is uw rolluik kapot en twijfelt u over het probleem, neem contact met ons op voor een prijsinschatting, onze experts staan u graag te woord.

Kortom diverse problemen kunnen zich voortdoen aan uw rolluik, regelmatig onderhoud en zorg kunnen voorkomen dat uw rolluik kapot gaat. Als u toch problemen ondervindt, neem dan contact op met ons of dien een reparatieverzoek in.
ROMASS is gespecialiseerd in het herstellen van bestaande rolluiken en dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie in heel België. De ROMASS techniekers zijn professioneel opgeleid om een rolluik herstelling binnen 2 uur uit te voeren. Wilt u weten wat de kosten zijn of heeft u andere vragen? Bel dan naar 078-48 49 96.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolluik storing?

Poorten maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolluik storing in Antwerpen?

Garagepoort maken

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een rolluik storing. Het bleek slijtage te zijn. Er moest wat vervangen worden en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. Het rolluik loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn rolluik. Werk is zeer goed afgeleverd en de rolluik werkt weer perfect. Geweldige service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je rolluiken in Antwerpen

Rolluik herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolluik is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je storing op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Dankzij ons ruime voorraad van reserve onderdelen, worden de meeste problemen binnen 2 uur opgelost.

Snel ter plaatse

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een rolluik? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken rolluiken. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolluiken en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Is jouw elektrisch rolluik kapot en wil je deze laten maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.