Technieker nodig in Antwerpen?

Onze professionele techniekers lossen je rolluik storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 No Cure No Pay

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolluiken

het duurt maar één minuut

Rolluiken herstellen Antwerpen

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolluik reparatie in Antwerpen? Voor een herstelling in Antwerpen kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de rolluik niet meer open gaat. Veel problemen met een rolluik worden veroorzaakt door slijtage van de onderdelen. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie in heel België. De ROMASS techniekers zijn professioneel opgeleid om een rolluik herstelling binnen 2 uur op te lossen van elk merk en type.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers tijdens een rolluik herstelling

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolluik storing in Antwerpen?

Garagepoort maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolluik storing in Antwerpen?

Garagepoort maken

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een rolluik storing. Het bleek slijtage te zijn. Er moest wat vervangen worden en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. Het rolluik loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn rolluik. Werk is zeer goed afgeleverd en de rolluik werkt weer perfect. Geweldige service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je rolluiken in Antwerpen

Rolluik herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolluik is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je storing op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Dankzij ons ruime voorraad van reserve onderdelen, worden de meeste problemen binnen 2 uur opgelost.

Snel ter plaatse

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een rolluik? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken rolluiken. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolluiken en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Is jouw elektrisch rolluik kapot en wil je deze laten maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.