Technieker nodig in Roeselare?

Onze professionele techniekers lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 No Cure No Pay

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken poorten

het duurt maar één minuut

Poort herstelling Roeselare

Ben je op zoek naar een technieker om een defecte poort te maken in Roeselare? Voor een herstelling in Roeselare kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de poort niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie. De ROMASS techniekers zijn professioneel opgeleid om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk poort.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze techniekers zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een poort in Roeselare?

Defecte poort maken

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een poort in Roeselare?

Defecte poort maken

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de poort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn poort. Werk is zeer goed afgeleverd en de poort werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je poort in Roeselare

Herstellingen van alle merken

Ongeacht van welk merk je poort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Snel ter plaatse

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een poort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken poorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen poorten en technieken.

Poort maken

Een technieker nodig voor een herstelling?

Wil je jouw defecte rolluik of poort maken? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.