Onderhoudsbeurt voor je rolpoort?

Onze professionele techniekers voeren op deskundige wijze onderhoud uit aan je rolpoort. Onze techniekers wonen en werken door heel België, waardoor er altijd een technieker bij jou in de buurt is.

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken rolpoorten

het duurt maar één minuut

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort in België?

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Uitstekende service

“De technieker was snel bij mij ter plaatse. Hij heeft me goed en vriendelijk uitgelegd waar ik in het vervolg op moet letten. Echt een aanrader!”

Bart

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de rolpoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij Romass”

Schouw

Zeer snel en goede service

“Romass heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn garagepoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagepoort werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers onderhouden je rolpoort in België

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers voeren op correcte wijze een onderhoudsbeurt uit zodat je lang plezier zult hebben van je rolpoort.

Snel ter plaatse

Ben je op zoek naar een technieker voor het onderhoud van een rolpoort? Als je ons belt zijn we in de meeste gevallen binnen 2 uur ter plaatse. Met de onderhoudsservice van ROMASS ben je verzekert van een goed eindresultaat.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken rolpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolpoorten en technieken.