Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken kantelpoorten

Trekveren voor kantelpoorten vervangen in heel België

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in trekveren voor kantelpoorten en het vervangen van trekveren van alle type kantelpoorten. Sinds 1999 worden al onze trekveren kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze trekveren te garanderen worden alle ROMASS veren geproduceerd in België. Met de op maat gemaakte veren van ROMASS ben je ervan verzekerd dat je poort weer optimaal functioneert.

Trekveren op maat

Alle ROMASS trekveren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagepoort. Door geen standaard veren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke kantelpoort waarvan de veren worden vervangen door ROMASS. Dankzij de op maat gemaakte veren functioneert je poort weer optimaal.

Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met een kabelschijf of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type kantelpoort van elk merk. Onze techniekers kunnen hierdoor bij elke garagepoort de veren vervangen.

Je kunt onze techniekers vertrouwen

Alle trekveren op maat zijn binnen maximaal zes werkdagen gereed voor onze techniekers om ze bij jou te vervangen. Onze techniekers hebben jaren lange ervaring in het vervangen en plaatsen van veren bij kantelpoorten. Als je de kantelpoorten snel weer nodig hebt kunnen we de trekveren zo nodig ook binnen het uur voor je vervangen. Wij laten je nooit wachten op een veer die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen.