Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers maken je defecte rolpoort direct!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken rolpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je rolpoort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Rolpoort repareren door een professionele technieker?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van elke soort rolpoort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers maken elk merk en type rolpoort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij 24/7 voor je klaar om een rolpoort te herstellen. Onze techniekers beschikken over uitgebreide kennis van alle merken en types rolpoorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen poorten, worden ze jaarlijks bijgeschoold. Dankzij de kennis van onze vakkundige techniekers worden de meeste problemen met een rolpoort binnen 2 uur opgelost.

Welk merken en typen rolpoorten maken de techniekers van ROMASS in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type rolpoort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor ze bij een herstelling snel kunnen schakelen. Kapotte onderdelen kunnen snel worden vervangen door een nieuw onderdeel. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type rolpoort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende reparaties van een defecte rolpoort

Veel voorkomende problemen met een kapotte rolpoort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Veel problemen met een rolpoort worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Door het intensief gebruiken of het niet goed onderhouden van een poort kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren.