Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken kantelpoorten

Heb je een storing of heb je schade aan je kantelpoort?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle merken en typen kantelpoorten. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing.

Welke merken en typen?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken kantelpoorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Robot, Teckentrup, Sesam, Siebau en Polynorm. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken kantelpoorten. Een Novoferm storing is dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen bij 95% van de storingen direct ter plaatse opgelost.

Veel voorkomende storingen aan kantelpoorten

Veel voorkomende Novoferm storing met een kantelpoort zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten.

Poort maken

Een technieker nodig voor uw storing?

Wil je je kantelpoorten laten herstellen door een professional? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.