ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken garagepoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of reparatie aan garagepoorten. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Heb je een storing of heb je schade aan je garagepoort?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle merken en typen garagepoorten. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing.

Welke merken en typen?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken garagepoorten en industriepoorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken sectionaalpoorten.

Veel voorkomende storingen aan garagepoorten

Veel voorkomende problemen met garagepoorten zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten.