Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken toegangspoorten

Onze storingstechniekers van onze poorten service hebben vandaag nog tijd om je poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Poort laten maken door onze ervaren poorten service

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort en merk poort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers van onze poorten service maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan de techniekers van onze poorten service 24/7 voor je klaar om een poort te maken. De vakkundige techniekers van ROMASS worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen van alle merken poorten.

Welk merken en type poorten maken onze techniekers ?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De techniekers van onze poorten service beschikken over een uitgebreide voorraad van reserve onderdelen van alle merken en types poorten. Dankzij deze ruime voorraad kunnen onze techniekers snel schakelen en veel problemen direct ter plaatse oplossen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze voor je. Zodra het bestelde artikel binnen is wordt deze op locatie afgeleverd, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een poort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Problemen met een poort worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan wanneer een poort niet goed wordt onderhouden en intensief gebruikt wordt.

Poort maken

Een technieker van onze poorten service inschakelen?

Problemen met je sectionaalpoort of garagepoort? Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.