ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Snelle poorten service nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken poorten

Ben je opzoek naar een snelle nassau poorten service?

ROMASS is al 20 jaar een vakspecialist in het uitvoeren van een herstellingen aan alle types Nassau poorten. We voeren elke herstelling altijd zo snel mogelijk uit, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing en zo snel mogelijk terug kunt genieten van het comfort van je garagepoort. Onze Nassau poorten herstelservice staat 24/7 voor je klaar om je Nassau poort te herstellen.

Welke typen Nassau poorten herstellen jullie?

Onze erkende techniekers hebben ruime ervaring in het herstellen van alle typen Nassau poorten, zoals alle sectionaalpoorten voor residentieel gebruik, maar ook industriepoorten. Ze zijn ook ervaren in het oplossen van problemen met bijbehorende automatisaties en accessoires en maken altijd gebruik van originele onderdelen. De techniekers van de hersteldienst hebben een ruime voorraad van onderdelen in de servicebus, waardoor 95% van de herstellingen direct ter plaatse opgelost kan worden.

Veel voorkomende storingen aan poorten

Veel voorkomende problemen met kantelpoorten zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen, gebroken staalkabels en veren regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten.