Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers maken je rolluik direct!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken rolluiken

Elektrisch rolluik maken

Op zoek naar een gecertificeerde firma om een elektrisch rolluik te maken? De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken garagerolluiken en elektrische rolluiken maken. Onze techniekers zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. We zijn werkzaam in heel België en zijn al 20 jaar vakspecialist. Wanneer de techniekers een rolluik maken zal de technieker altijd aangeven wat je zelf kan doen om interventies te voorkomen. ROMASS kan alle defecten aan alle types en merken rolluiken herstellen. Onze techniekers hebben een ruime voorraad van onderdelen van rolluiken in de servicebus. Hierdoor wordt bij 95% van de interventies deze direct op locatie opgelost.

Erkend reparateur van onder andere

Rolluiken herstellen
Rolluik herstelling
Rolluik herstellen

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

1

Online afspraak maken

Wanneer je elektrisch rolluik kapot is kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen. De technieker zal de elektrische rolluik maken.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Automatisch rolluik maken

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om het probleem te verhelpen en je rolluik  herstellen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Tevreden over snelle service

★★★★★
Monteur was snel ter plaatse en heeft goede service verleend aan mijn rolluiken
- Chris

Monteur op tijd aanwezig

★★★★☆
Elektrisch rolluik bij schuifpui was kapot, monteur was tijd aanwezig en heeft een goede reparatie uitgevoerd
- Stefan

Reparatie rolluik

★★★★★
Elektrisch rolluik gerepareerd
- Albert