ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Technieker nodig?

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen het direct voor je op!

24/7 Bereikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle types en merken sectionaalpoorten

Onze storingstechniekers hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of reparatie aan garagepoorten. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Wens je een depannage aan je sectionaalpoorten

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle merken en typen sectionaalpoorten. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing.

Welke merken en typen

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken sectionaalpoorten, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken sectionaalpoorten.

Veel voorkomende storingen aan sectionaalpoorten

Veel voorkomende problemen met sectionaalpoorten zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagepoorten of met defecte loopwielen van garagepoorten.