In deze uitzonderlijke omstandigheden realiseren we ons dat duidelijke communicatie essentieel is. Op deze pagina leest u meer over ons beleid aangaande de COVID-19 situatie en vindt u antwoorden op vragen die u eventueel heeft. Dit beleid kan worden aangepast naarmate de situatie zich verder ontwikkeld. Kijk hier regelmatig voor het aangepaste beleid.

 

Laatst bijgewerkt op: dinsdag 23-06-2020 22:03

 

Omdat onderhoud en reparaties aan uw toegangssystemen essentieel zijn in deze periode waarin logistieke processen van cruciaal belang zijn, hebben we besloten om onze werkzaamheden (gedeeltelijk) doorgang te laten vinden, met inachtneming van enkele strenge voorzorgsmaatregelen.

 

Voorzorgsmaatregelen
Bij het bezoek van een van onze monteurs bij u ter plaatste, moeten u, uw medewerkers en wij erop kunnen vertrouwen dat we er alles aan doen om de klus te kunnen klaren, met inachtneming van de veiligheid. Hierom zijn onze monteurs geïnstrueerd om zich te houden aan de volgende richtlijnen:

– Het houden van een minimale afstand tot andere personen van minimaal 2 meter.
– Het niet schudden van hadden, doen van high-fives of het elleboog-stoten.
– Het na elk klantbezoek reinigen van apparatuur en gereedschappen.
– Wanneer monteurs lichte gezondheidsklachten hebben, zoals niezen, keelpijn, een loopneus, licht hoesten of een verhoging boven 38 graden hebben, werken zij niet. Wanneer u als klant of een van uw personeelsleden de voorgenoemde klachten heeft, dient u contact op te nemen met onze klantenservice om de afspraak af te zeggen en kan deze geen doorgang vinden.
– Monteurs mogen geen locaties betreden die in quarantaine zijn geplaatst of als risicogebied zijn aangemerkt vanwege het COVID-19 virus.
– Als monteurs de situatie niet vertrouwen of twijfelen, dienen zij voor het betreden van de locatie of het uitvoeren van de werkzaamheden contact op te nemen met een leidinggevende.

 

Werkzaamheden op het grondgebied van het Groothertogdom Luxemburg door monteurs bij klanten ter plaatste
Alle werkzaamheden op Groothertogdom Luxemburg grondgebied door monteurs, bij klanten ter plaatse worden voorlopig voortgezet, zolang voorgenoemde voorzorgsmaatregelen kunnen worden gegarandeerd.

 

Werkzaamheden op Belgisch grondgebied door monteurs bij klanten ter plaatste
Alle werkzaamheden op Belgisch grondgebied door monteurs, bij klanten ter plaatse worden voorlopig voortgezet, zolang voorgenoemde voorzorgsmaatregelen kunnen worden gegarandeerd.

 

Werkzaamheden op Nederlands grondgebied door monteurs bij klanten ter plaatste
Alle werkzaamheden op Nederlands grondgebied door monteurs, bij klanten ter plaatse worden voorlopig voortgezet, zolang voorgenoemde voorzorgsmaatregelen kunnen worden gegarandeerd.

 

Bereikbaarheid van onze klantenservice/sales-team/persoonlijke contactpersonen
Ondanks dat de veel van onze klantenservicemedewerkers, sales-medewerkers en persoonlijke contactpersonen vanaf huis werkzaam zijn om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen, zijn zij bereikbaar zoals u gewend bent. Houdt u alstublieft op piekmomenten – bijvoorbeeld kort na het aankondigen van aanvullende maatregelen door de overheden – rekening met langere wachttijden. Deze internetpagina wordt altijd eerst bijgewerkt, alvorens onze medewerkers de informatie ontvangen. Op een dergelijk moment raden we u dus aan om deze internetpagina eerst te raadplegen, voor u ons belt.

We doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk te informeren over de actuele situatie, maar aangezien de lokale overheden de maatregelen erg snel bijwerken of aanpassen, of oproepen soms onduidelijk kunnen zijn, kunnen we u niet garanderen dat we u steeds de juiste of meest actuele informatie verstrekken. We verontschuldigen ons hiervoor, maar rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden.

 

Face-to-face afspraken op onze kantoren of bij u op locatie, door andere medewerkers dan monteurs

Vanaf 01-07-2020 zijn face-to-face afspraken op onze kantoren of afspraken bij klanten op locatie (door andere medewerkers dan monteurs) weer toegestaan, met inachtneming van de voorgenoemde voorzorgsmaatregelen. We moedigen onze medewekers en klanten echter aan om nog steeds zo veel mogelijk afspraken doorgang te laten vinden via bijvoorbeeld een online videogesprek, om besmetting zo veel als mogelijk te elimineren.

 

U kunt er vanuit gaan dat wij de COVID-19 situatie nauwlettend in de gaten houden en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om een gezonde omgeving voor u, uw medewerken en onze medewerkers te kunnen garanderen in hun contact met ons en onze klanten.

 

Bedankt voor uw begrip en medewerking.