Technieker nodig in Lochristi?

Onze professionele techniekers lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

24/7 beschikbaar

Al 20 jaar vakspecialist

Voor alle merken poorten

het duurt maar één minuut

Onze storingstechniekers van onze Belgische poorten service Lochristi hebben vandaag nog tijd om je poort te maken in heel België. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

De Belgische poorten service Lochristi helpt u verder!

Is uw poort defect en zoekt u een ervaren technieker? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort en merk poort die kapot is. Onze erkende techniekers van onze Belgische poorten service Lochristi maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan de techniekers van onze poorten service 24/7 voor je klaar om een poort te maken. De vakkundige techniekers van ROMASS worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen van alle merken poorten. De techniekers van onze poorten service zijn woonachtig in heel België waardoor we altijd in de buurt zijn.

Welke merken en types poorten maakt onze Belgische poorten service Lochristi?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De techniekers van onze poorten service beschikken over een uitgebreide voorraad van reserve onderdelen van alle merken en types poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen onze techniekers snel schakelen en veel problemen direct ter plaatse oplossen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze voor je. Zodra het bestelde artikel binnen is wordt deze op locatie afgeleverd, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een poort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Problemen met een poort worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan wanneer een poort niet goed wordt onderhouden en intensief gebruikt wordt. Om problemen en slijtage aan een poort te voorkomen, adviseren onze experts om jaarlijks je deuren te laten onderhouden. Door jaarlijks onderhoud verklein je de kans op storingen aan je poorten.